Boekhouder voor het MKB

Wij werken voor bedrijven:


 • met grote groei wensen
 • die willen optimaliseren
 • die willen stabiliseren
 • meer op cijfers willen sturen

Maatwerk


 • Past bij jouw plannen
 • Ervaren deskundigen
 • Duidelijk advies
 • Betaalbaar

Salarisadministratie


 • Alle administratie bij elkaar
 • Vast contactpersoon
 • Duidelijke kosten
 • Compleet verzorgd

Gaan wij jou verder helpen?

Hoe groter je wordt, zeker als je mensen je in dienst neemt, des te belangrijker wordt het om kaders te stellen. Hoeveel budget is er voor bepaalde posten nodig? Op welke punten kan er bezuinigd worden en op welke punten juist niet. Na jarenlang een bepaalde koers te hebben gevaren is het soms prettig om een frisse blik erbij te hebben.

Behoefte aan een frisse wind, een compleet pakket bij 1 kantoor, een vast contactpersoon voor al jouw vragen en iemand die met jouw ambities meedenkt? Een kantoor dat niet alleen op het gebied van jaarrekeningen en fiscale aangiften sterk is, maar je ook verder kan helpen als het gaat om prognoses en budgetten?

Laat dan geheel vrijblijvend een bericht achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Het administratiekantoor voor creatieve mkb’ers in Amsterdam

 

      

 

CijferCombinatie is de boekhouder voor het midden -en kleinbedrijf. Als eigenaar van een mkb hoef jij je niet meer alles zelf te doen. Er is personeel in dienst en de mensen hebben hun eigen verantwoordelijkheden. De financiële administratie wordt geregeld zodat jij je daar ook niet meer druk om hoeft te maken. Maar weet je zeker dat die administratie goed gaat? Of je niet teveel kosten maakt en de voorzieningen wel goed zijn geregeld?

Een goede administratie is essentieel voor je mkb. Wij van CijferCombinatie signaleren vaak onregelmatigheden en onvolkomenheden in administraties.
Als iets uit de pas loopt of onvoldoende geregeld lijkt te zijn, dan zien we dat. Omdat wij niet enkel naar de cijfers kijken, we lezen ze ook echt. Want wij willen meer doen dan alleen een jaarrekening opstellen en de belastingen regelen. Wij willen de mkb’er verder helpen. En van zijn of haar bedrijf een prachtige, bloeiende onderneming maken.

De toekomst van jouw MKB goed geregeld

Ook de grotere en meer ervaren mkb ondernemer heeft dromen en een visie. Wij spreken die ondernemers en willen weten wat de volgende stap moet zijn. Zijn er groeiplannen, komt er een overname aan of ga je internationaal? Of denk je aan een verhuizing, meer personeel of nieuwe producten? Hoe jij jouw toekomst en die van jouw bedrijf ziet en wilt regelen, daarover gaan wij met je in gesprek.

Een boekhouder die meedenkt met de toekomst van jouw mkb

Straks uitbreiden is nu voorbereiden, ook als het gaat om je administratie. Behalve dat wij voor jou graag alle administratie en jaarcijfers doen, denken we nog liever met je mee vooruit. Want wie straks gaat uitbreiden, moet nu voorbereiden. Ook administratief en financieel. Wij weten dat en helpen je daarbij. Met gedegen advies, kennis van jouw branche én een betrouwbaar netwerk voor als er professionals op andere vlakken nodig zijn.

Een boekhouder voor controle en adviezen over jouw administratie

Wil jij je niet meer druk maken om de administratie? Omdat je weet dat het goed gedaan én goed gecontroleerd wordt? En dat je ook nog praktische adviezen krijgt voor jouw bedrijfsvoering? Dan is het tijd om eens met ons kennis te maken. Wij leren je graag kennen. Nodig je ons uit voor een kennismaking?

Jouw bedrijf ook aan duidelijkere financiën toe?

Neem contact op met Cijfercombinatie

Rami
Partner
Of bel: 020 – 770 1259

Marcel
Partner
Of bel: 020 – 770 1259