Boekhouder voor startende ondernemers

Nieuw in het ondernemen? Wij helpen je op de goede weg!

Wij werken voor ondernemers met:


 • Nieuwe onderneming
 • Veel ondersteuning nodig
 • Weinig feeling voor cijfers
 • Hulp nodig bij starten bedrijf

Online administratieportal


 • Simpel
 • Overzichtelijk
 • Betaalbaar
 • Direct hulp

Maatwerk boekhouding voor jou


 • Op maat gemaakt
 • Groeit mee met jouw plannen
 • Uitgebreid advies
 • Ervaren boekhouders

Meer weten?

Als startende ondernemer bruis je van de plannen en ambities. En ben je eenmaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst dan krijg je heel veel informatie. Maar je wilt maar één ding: ondernemen, starten met jouw passie. En daarmee geld verdienen. Wil jij weten hoe wij jou precies uit de brand kunnen helpen? Advies over hoe je je administratie moet inrichten? Wil je weten waar je allemaal aan moet denken als je een bedrijf wilt opstarten? Neem nu contact op en wij helpen je direct verder.

De boekhouder voor creatieve startende ondernemers met passie

 

Boekhouden voor creatieve startende ondernemers met passie

Wij van CijferCombinatie begrijpen die passie. We zien elke dag jonge ondernemers die net als jij aan hun droom werken en daar goed in zijn. En die administratie? Tja, dat lijkt slechts een vervelende verplichting die de Belastingdienst oplegt. Daarom zijn wij er als boekhouder voor freelancers uit de creatieve sector.

Regel jij jouw bedrijf, dan regelen wij de administratie

Weet jij al hoe jij geld gaat verdienen? Wat straks de kosten zijn en of die wel in de pas lopen met de inkomsten? En houd je rekening met de Btw-aangifte én de inkomstenbelasting die je ook als startende ondernemer moet doen? Vind je dit vervelende vragen en heb jij helemaal geen zin om dat uit te zoeken? Dat hoeft ook niet. Bij CijferCombinatie regelen we het voor je. Of eigenlijk met je. Want jij vertelt ons natuurlijk wel over jouw ambities en wat je gaat doen als ondernemer. Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Beter ondernemen, met kennis uit jouw boekhouding

Als administratiekantoor vinden wij boekhouding en administratie wél leuk. Niet omdat we de hele dag met cijfers bezig willen zijn, maar om wat ze ons vertellen. En die kennis delen we graag met je. Want als jij goed weet wat er in jouw bedrijf gebeurt, kun jij veel beter ondernemen. En meer winst maken. Gewoon, doordat wij het goed voor je regelen. Jij doet waar jij goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn. En dat ga je terugzien op je bankrekening.

Van starter naar ondernemer

Wij helpen je van starter naar ondernemer. Door de financiële basis goed voor en met jou te regelen. Of je het nu zelf in ons boekhoudsysteem wilt bijhouden, of dat wij alles voor je verwerken. De basis van jouw administratie richten wij zo in dat het optimaal past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering. En we begeleiden je waar jij dat wilt.

De online administratiesoftware voor startende ondernemers

Met onze online administratietool werken we samen aan jouw administratie. Jij vult zelf de gegevens in die we nodig hebben om bijvoorbeeld jouw Btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Het boekhoudprogramma werkt, in tegenstelling tot andere administratie-software, heel eenvoudig. De lastigere kwesties als welke aftrekposten er zijn voor kleine ondernemers en hoeveel inkomstenbelasting je als zzp’er moet betalen zijn voor ons. Lees hier alles over ons administratieportal.

Een administratiekantoor voor creatieve ondernemers

Bij CijferCombinatie begrijpen we jouw ambities en passie. Omdat wij die zelf ook hebben; voor ondernemen en creatieve ondernemers.

Wil jij een administratiekantoor waar eerst naar jou wordt geluisterd en ze dan naar de cijfers kijken?  Bel of mail ons dan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met cijfercombinatie

Rami
Partner
Of bel: 020 – 770 1259

Marcel
Partner
Of bel: 020 – 770 1259