Maatwerk boekhouding

Werkzaamheden


 • Boekhouding
 • Bedrijfsadvies
 • Controlewerk
 • Aangiftes
 • Debiteurenbeheer

Boekhoudsoftware


 • ExactOnline
 • Moneymonk
 • MoneyBird
 • Davilex
 • e-boekhouden

Voordelen


 • Hulp waar nodig
 • Tijdelijke hulp bij drukte
 • Niet betalen voor onzin
 • Flexibel
 • Kantoor in Amsterdam

Maatwerk boekhouding in Amsterdam

De eerste gedachte die ondernemers hebben bij boekhouding op maat, is dat het duur is. Niets is minder waar! Het is immers niet voor niets ‘maatwerk’. Het moet een oplossing zijn die past bij jou en je onderneming. Het kan dus prima zijn dat wij je adviseren om een groot gedeelte van je administratie zelf te doen. Mits dit voor jou het meest kostenefficiënt is. Vaak weten klanten wel al een beetje wat ze willen als ze bij ons komen. Maar wat nou als je door alle bomen het bos niet meer ziet en je absoluut geen idee hebt wat je moet doen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij vertellen je welke mogelijkheden er zijn en welke opties wij denken dat het beste bij jou past. Uiteraard ben je daarna vrij om te kiezen wat je wilt.

Een greep uit de software waar wij mee werken

MoneyMonk

Wij hebben natuurlijk onze eigen online administratiesoftware, maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden als het gaat om boekhoudpakketten. Zo werken wij onder andere met E-boekhouden, Davilex, MoneyBird, Moneymonk, Gripp en ExactOnline. Onze filosofie is dat uiteindelijk alle pakketten op elkaar lijken en dat jij als klant moet kunnen werken zoals jij dat wilt. Uiteraard hebben al deze pakketten voor- en nadelen. Wij proberen je daarin altijd zo goed mogelijk te adviseren. Van ons meest gebruikte pakketten zetten wij hieronder de voor en nadelen nog even op een rijtje.

E-boekhouden MoneyMonk Exact Online
+ Goedkoop voor starters
+ Logisch voor degenen die nieuw zijn met administraties
+ Facturatie als extra mogelijk
+ Koppeling met bank
+ Scan en herken
+ Perfect voor consultants/adviseurs
+ Urenregistratie en Projectadministratie
+ Facturatie
+ Koppeling met bank en iDEAL
+ Scan en herken
+ Meest complete pakket
+ Veel uitbreidingsmogelijkheden en API’s
+ Facturatie mogelijk
+ Zeer uitgebreide rapportages
+ Uitstekende zoekfuncties
– Ingediende BTW aangiften via E-boekhouden zijn niet handig
– Minimale rapportages
– Zelf (of door ons) BTW aangiftes indienen
– Beperkte zoekfuncties
– Ingewikkeld voor onervaren gebruiker
– Relatief duur voor starters

Zoals je hier ziet zijn er dus wel significante verschillen die bepaalde software voor jou interessant maakt of juist absoluut niet. Weten wat het beste bij jou past? Neem hier contact met ons op!

Welke boekhoudsoftware past bij jou?

    

Naast de diverse soorten software die nu bij je passen, is er ook nog zoiets als je toekomstplannen. Wil je zoveel mogelijk richten op groei, of wil je juist klein en simpel blijven? Wil je zoveel mogelijk automatiseren of zit er nog veel handmatig werk in omdat alles klant/project specifiek is?

Automatiseren kost geld, maar levert tijd op. In sommige gevallen zelfs heel veel tijd. Bovendien vermindert het de kans op menselijke fouten. Zo werken wij onder andere met Blue10  als scan&herken programma. ‘Scan&Herken kost geld per scan’ hoor ik je zeggen. Ja, dat klopt. Maar wij en jijzelf kosten ook geld per uur om facturen te verwerken. En de huidige technologie maakt veel mogelijk. Dus waarom zouden we dit niet zoveel mogelijk automatiseren? Met vaste routes voor maandelijkse facturen die altijd hetzelfde zijn, tot het goedkeuren van facturen met de autorisatie functies. Ideaal voor het MKB, waar meerdere personen dezelfde facturen voorbij zien komen.

Zowel Exact Online, MoneyBird, Moneymonk als E-boekhouden bieden de mogelijkheid om facturen aan te maken en te versturen. Bij sommige kun je zelfs abonnementen maandelijks automatisch factureren. Uiteraard is er niks mis met een factuur in Word of Excel. Maar als je meer dan 5 facturen per maand verstuurt, wordt het al snel goedkoper om het proces te versimpelen of geheel te automatiseren. Puur omdat het jou tijd scheelt.

Daarnaast zijn er nog tal aan opties waar automatisering mogelijk is. Wij werken met diverse partners die hierin met je verder kunnen denken om jouw programma’s zo optimaal mogelijk te laten communiceren.

Je boekhouding uitbesteden bij CijferCombinatie in Amsterdam

Je boekhouding, of een deel daarvan, uitbesteden? Wij helpen je graag. Ben je nieuwsgierig wat wij of onze partners hierin voor jou kunnen betekenen? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, mail naar info@cijfercombinatie.nl of bel naar 020 – 770 1259

Ben jij ook toe aan een boekhouding op maat gemaakt?

Neem contact op met Cijfercombinatie

Rami
Partner
Of bel: 020 – 770 1259

Marcel
Partner
Of bel: 020 – 770 1259