Administratie of inspiratie

De administratie is voor de meeste ondernemers een vervelende en saaie bijzaak. Gelukkig zijn er ook mensen zoals wij bij CijferCombinatie die er een echte passie voor hebben. Wij willen graag onze klanten inspireren om te ondernemen en de administratie zo simpel mogelijk houden.

Stapels bonnen uitzoeken, betalingen najagen en puzzelen met cijfers: je kunt rasechte boekhouders zoals wij niet gelukkiger maken! Voor ons is het maken van een rapportage of een jaarrekening niks meer dan een uitdagende Sudoku puzzel. Maar wat nu als jouw passie vooral gaat om ondernemen en om zo ver mogelijk van cijferpuzzels weg te blijven? Dan helpen wij jou om zo snel en  efficiënt mogelijk alle tools te verkrijgen die jij nodig hebt om jouw passie te kunnen uitoefenen.

 

Ons kantoor bestaat uit rasechte boekhouders, gecombineerd met commerciële ondernemers die het vak kennen. Daardoor kunnen wij perfect de vertaalslag van cijfers naar ondernemen voor jou maken. Al die ingewikkelde regeltjes worden ineens simpel en begrijpelijk. Wij praten jouw jargon in plaats in dat van ons.

 

Ben je nu starter? Of ben je ZZP-er of MKB-er en heb je altijd al het gevoel gehad dat het werk van jouw administratiekantoor vooral heel is en het je weinig oplevert? Geeft het je weinig extra inzicht of krijg je verder geen tips in hoe je jouw succes kan vergroten?

 

Kom dan eens bij ons langs op het Entrepotdok 65 in Amsterdam of bel ons op 020-7701259. Wij komen ook graag bij jou langs!