Wat kun je eigenlijk allemaal met onze online administratietool?

We hebben de afgelopen maanden al veel zzp’ers, startende ondernemers en mkb’ers mogen verwelkomen in onze online administratieportal. Er zijn online verschillende soorten boekhoudsoftware te vinden en we merken dat met name freelancers niet zo goed weten wat al die online boekhoudpakketten en administratietools inhouden. Om jullie voor eens en voor altijd verheldering te geven: hier alle informatie over onze administratieportal. Spoiler: eenvoudiger wordt het niet!

Een online boekhoudprogramma gericht op zzp’ers en starters

Veel grote online boekhoudpgrogramma’s richten zich op de grotere bedrijven in de markt. Voor freelancers betekent dit vaak dat deze tools heel veel functionaliteiten bieden, denk aan urenregistratie voor personeel, en dat deze programma’s daarom onnodig ingewikkeld zijn. Onze boekhoudsoftware is speciaal gericht op creatieve zzp’ers en startende ondernemers en is daarom super eenvoudig. Lees hier waarom je als freelancer wel of geen boekhouder zou inhuren.

CijferCombinatie als ondersteunend boekhouder voor freelancers

Onze administratieportal is uniek omdat zzp’ers hun boekhouding niet volledig hoeven uitbesteden, maar ze wel ondersteuning krijgen van onze ervaren boekhouders. Dat werkt als volgt: je wilt zelf al je gegevens als inkomsten, uitgaven en btw in, en wij doen het lastige invulwerk en zorgen ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de aftrekposten voor zzp’ers en startende ondernemers. Voor de combinatie van een online administratietool en de ondersteuning van een boekhouder betaal je als vanzelfsprekend minder dan voor een boekhouder die alles voor jou moet regelen.

Functionaliteiten van onze administratieportal

Om je een helder beeld te geven van wat je met onze administratietool kunt, hebben we hier een overzicht:

Boekingen

Onder boekingen verstaan we inkomsten en uitgaven. Deze vul je eenvoudig in door de factuurdatum, de leverancier, een omschrijving, het factuurbedrag inclusief btw, het btw-percentage en de kostensoort in te vullen. Je kunt ook een bijlage toevoegen. Dit is een stuk sneller en makkelijker invoeren dan in het Excel template dat veel freelancers gebruiken. Bovendien heb je met deze tool altijd en overal inzicht in je boekhouding.

Overzichten

Onder overzichten kun je met de btw-calculator gemakkelijk uitrekenen hoeveel btw je moet gaan betalen. Ook kun je hier je winst berekenen door je inkomsten en uitgaven in te vullen. Freelancers willen natuurlijk altijd graag weten hoeveel inkomstenbelasting ze aan het eind van het ondernemersjaar moeten betalen, dus onder het kopje ‘indicatie IB’ kun je je inkomstenbelasting gemakkelijk berekenen.

Bestanden

Je gehele boekhouding online bewaren? Heel handig natuurlijk. Onder bestanden kun je gemakkelijk allerlei documenten uploaden. Denk aan een contract met een klant of bonnetjes en facturen. Zo heb je altijd en overal een overzicht van je belangrijke bestanden paraat.

Profiel

Jouw persoonlijke profiel kun je altijd aanpassen. Hierin staan onder andere je contactgegevens en je btw en KvK nummers. Hier kun je ook je wachtwoord wijzigen.

Contact

Onder het chat icoontje kun je contact opnemen met een van de boekhouders van CijferCombinatie. Zij kunnen je helpen met al je vragen over je administratie, de online administratietool en al je lastige boekhoudissues.

Probeer onze online administratieportal nu een maand gratis en vrijblijvend uit! Aanmelden doe je binnen slechts één minuut via dit formulier