Boekhouder voor ZZP’ers

Wij werken voor ondernemers die:


 • ZZP-er/Freelancer zijn
 • Al een paar jaar bezig zijn
 • Meer inzicht in cijfers willen
 • Ondersteuning nodig hebben

Online administratieportal


 • Simpel
 • Overzichtelijk
 • Betaalbaar
 • Direct hulp

Maatwerk boekhouding voor zzp'ers


 • Op maat gemaakt
 • Groeit mee met jouw plannen
 • Uitgebreid advies
 • Ervaren deskundigen

Tijd voor een volgende stap

Je bent alweer een paar jaar zzp’er. Je kent het klappen van de administratieve zweep: jij laat je niet meer verrassen door de omzetbelasting, je weet van de inkomstenbelasting en je houdt rekening met toekomstige grote kostenposten. En toch, ondanks het vele werken, verdien je minder dan verwacht. Weet jij hoe dat komt? En hoe je wel meer kunt verdienen?

Neem contact met op en laat ons je verder helpen.

De boekhouder voor creatieve zzp’ers in Amsterdam

Verdien meer als zzp’er

Bij CijferCombinatie hebben we regelmatig dit soort gesprekken met zzp’ers. Als je goed draait maar onderaan de streep niet zoveel overhoudt, dan is het tijd om naar de financiële marketing te kijken zoals prijzen of tarieven, inkoopafspraken en marges. Hoe zorg je dat je meer verdient, of minder moet afdragen? Wij adviseren onze zzp’ers daarover. Met kennis van de branche, de onderneming én de fiscale en financiële mogelijkheden. Zodat je echt wat overhoudt.

Als zzp’er je boekhouding uitbesteden

Voor veel creatieve zzp’ers zijn wij het administratiekantoor. Wij verzorgen de boekhouding en weten wat jij met jouw talenten wilt en wat jouw ambities zijn. Met die wensen, inzicht in jouw financiële situatie én kennis van de branche, brengen we orde in je cijfers en geven advies waar nodig. En als het nodig is, brengen we je ook in contact met experts die jou verder helpen.

Cijfers met advies op maat

Natuurlijk regelen we ook de jaarrekening, een verlies- en winstrekening en de belastingaangiftes. Maar bij een zelfstandige gaan we vaak nog verder. We adviseren onze zzp’ers ook over oudedagvoorzieningen, uurtarieven, zelfstandigenaftrek, de rechtsvorm of kostenbesparingen als de cijfers ons aangeven dat het daar tijd voor is. Cijfers met advies op maat dus, dat is onze combinatie ;-).

De beste online administratietool voor zzp’ers

Omdat we weten dat jij als zzp’er je geld goed kunt gebruiken hebben we een online boekhoudtool ontwikkeld speciaal voor creatieve zzp’ers. Met deze eenvoudige administratiesoftware werken we samen aan jouw boekhouding. Omdat je, in tegenstelling tot bij traditionele boekhouders, een deel van het werk zelf doet hoef je ons minder te betalen. Natuurlijk krijg je nog steeds de persoonlijke begeleiding waar onze klanten zo blij van worden. Nieuwsgierig? Lees meer over de tool en probeer deze één maand gratis en vrijblijvend uit!

Wil jij je niet meer druk maken om de administratie? En wil je wel iemand die jouw wensen kent én de cijfers in de gaten houdt? Dan is het tijd voor een kop koffie bij CijferCombinatie. Of thee natuurlijk. Maar in ieder geval een prettige, vrijblijvende kennismaking. Laat je wat van je horen?

Meer weten over hoe jouw onderneming verder kan ontwikkelen?

Neem contact op met Cijfercombinatie

Rami
Partner
Of bel: 020 – 770 1259

Marcel
Partner
Of bel: 020 – 770 1259