Welke vorm van boekhouden past het beste bij freelancers?

Als je freelancers vraagt naar het vervelendste aspect van hun werk dan zullen ze naar alle waarschijnlijkheid unaniem over hun administratie beginnen. Dat boekhouden onder zzp’ers niet populair is snappen we: je houdt je liever bezig met het creatieve deel van het freelancersbestaan. Hoe zorg je ervoor dat je administratie altijd op orde is, maar dat je er niet te veel tijd (en geld) aan kwijt bent?

Boekhouder voor creatieve zzp’ers in Amsterdam

De eerste optie die je hebt is om je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende boekhouders en boekhoudkantoren. Groot, klein, duur, voordelig, full-service of opgesplitst in pakketten et cetera. Wij hebben ons gespecialiseerd in boekhouding voor creatieve freelancers, maar ook voor startende ondernemers en mkb’ers. Als boekhouder voor creatieve zzp’ers helpen wij freelancers uit het hele land met hun boekhouding. Hier lees je waarom wij creatieve ondernemers zo leuk vinden. Bij ons kun je zelf kiezen wat en hoeveel je van je boekhouding wilt uitbesteden. Neem hier contact met ons op en kom langs voor een kop koffie om jouw mogelijkheden te bespreken.

Online administratieportal voor freelancers

Naast dat je je boekhouding bij ons kunt uitbesteden, kun je er ook voor kiezen je boekhouding zelf online te doen in onze online administratieportal. Je kunt dan zelf altijd en overal online je administratie bijhouden. Je vult met een paar eenvoudige stappen je belangrijkste gegevens in en een van onze ervaren boekhouders doet de controle en dient jouw aangifte in. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je administratie haalt, maar betaal je niet de volle prijs voor een boekhouder. Onze administratieportal voor zzp’ers is er namelijk al vanaf 300 euro per jaar.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vorm van boekhouden voor jouw bedrijf?

Vind jij het lastig voor welke vorm van administratie en boekhouding je moet kiezen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag.