Administratiesoftware

Snel en gemakkelijk online boekhouden

Functionaliteiten


 • Inkomsten en uitgaven beheren
 • Berekenen winst, verlies & btw
 • Bonnetjes online opslaan
 • Indicatie inkomstenbelasting
 • Controle door een boekhouder

Voordelen


 • Altijd en overtal toegang
 • Orde in je administratie
 • Geen fiscale verrassingen
 • Overzichtelijke kosten
 • Persoonlijke begeleiding

Werkwijze


 • Meld je hier gratis aan
 • Ontvang je inloggegevens
 • Log hier in
 • Ga direct aan de slag
 • Zo simpel is het! 😉

 

Slim online je administratie doen als zzp’er

Veel zzp’ers en startende ondernemers willen wel de controle over hun boekhouding houden, maar willen niet zelf de lastige onderdelen als belastingaangiftes en inkomstenbelasting doen. Met de online administratieportal vul je zelf je inkomsten en uitgaven in en laat je ons het moeilijkere reken- en invulwerk doen. Geen ingewikkelde Excelbestanden meer en geen dozen met bonnetjes die bij ons binnengebracht moeten worden. Dit scheelt jou, maar ons ook, tijd en daarom kunnen we minder hoge kosten rekenen dan als we je volledige administratie voor je zouden doen. Wees vooral niet bang, we hebben het hier niet over lastige administratiesoftware. Online boekhouden is bij ons super eenvoudig.

Wat kost onze online administratie software voor zzp’ers?

De eerste maand helemaal niets. Na de gratis proefmaand kun je besluiten een abonnement te nemen op onze online administratiesoftware. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal mutaties van jouw onderneming. We bieden verschillende pakketten aan – van XS t/m L – op basis van het aantal mutaties die jij jaarlijks hebt. Het online administratie abonnement is er vanaf 300 euro per jaar. Dit is een all-in prijs. Zowel het gebruik van de tool, de begeleiding van ons en het boekhoudwerk dat wij doen vallen binnen deze prijs. Geen overige kosten dus. Een kleine investering als je bedenkt dat je op jaarbasis 240 tot 360 euro kunt besparen op je boekhoudkosten doordat je zelf het voorwerk doet. De eerste maand kun je het programma gratis en vrijblijvend uitproberen. De meeste kleine ondernemers vallen in pakket XS of S.

Kosten online boekhouden incl. hulp van boekhouder

 

TypeMin. mutatiesMax. Mutatiesp/mndp/jr
XS0100€28,75€345
S100200€37,50€450
M200300€47,50€570
L300400€57,50€690
XL400500€71,00€852

 

Controle door een ervaren boekhouder

Wij regelen de controle per kwartaal op het aantal boekingen (tussentijds upgraden is mogelijk), de controle en het indienen van je btw-aangifte door een van onze ervaren boekhouders, een jaarrekening, je aangifte inkomstenbelasting inclusief winstaangifte, documentopslag en maandelijkse facturatie.

Wat is het verschil tussen administratiesoftware en een online boekhoudprogramma voor zzp?

Online administratiesoftware bevat geen overbodige functies jij als zzp’er helemaal niet nodig hebt. Veel boekhoudprogramma’s en boekhoudpakketten zijn eigenlijk ontwikkeld voor grote bedrijven, wat het voor zzp’er onoverzichtelijk en onnodig duur maakt. Onze administratiesoftware is super makkelijk in gebruik en heeft alle functionaliteiten die jij als zzp’er of startende ondernemer nodig hebt.

Heb je nog vragen over onze online administratieportal? Bekijk onze uitgebreide FAQ of neem contact met ons op.

Contact met jouw boekhouder op ons administratiekantoor in Amsterdam of op afstand

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus je kunt ons altijd mailen of bellen met vragen. Je ontvangt met een online boekhoud abonnement dezelfde support als klanten waarbij we de volledige administratiewerkzaamheden op ons nemen. Je hebt altijd een vaste boekhouder waar je alles mee kunt bespreken.

Heb je al inloggegevens van ons? Inloggen in de online administratieportal kan hier

 

Direct gratis proberen? Meld je hier aan