Over ons

Waarom CijferCombinatie?

Dat kennis van zaken voor een boekhouder belangrijk is, dat is zeker. Je wilt immers dat je gegevens in goede handen zijn. Er geen fouten worden gemaakt en dat je gebruikt maakt van alle fiscale mogelijkheden. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat wij een makkelijke gesprekspartner voor je zijn. En vooral niet altijd maar serieus. Een geintje tussendoor hoort erbij!

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan snel contact op!


Wij bij CijferCombinatie doen de boekhouding voor ondernemers. Of je nou een bedrijf runt met alles erop en eraan, of als ‘eenpitter’ door het leven gaat: met je cijfers ben je bij ons aan het goede adres. De creatieve ondernemer in gewone taal uitleggen wat er in de boekhouding gebeurt, hoe de administratie jou helpt goed te ondernemen én wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Dat is wat CijferCombinatie doet.

 

Cijfers voor creatieve ondernemers

Wie wij zijn? Een team van bevlogen mensen die werken voor ondernemers met passie voor hun vak. Voor creatieven zoals jij die wel van cijfers houden als ze in een knallende kleur staan, in een mooie compositie of een aansprekend font. Of die cijfers het liefst terugzien in de crèmelaag van een goede koffie. Het maakt niet uit hoe jij het liefst jouw cijfers ziet, wij vinden dat alleen maar leuk. Daar houden wij van, nou ja, bijna altijd. We hebben het natuurlijk niet zo op die rode cijfers…

 

Rami

Rami is 35 jaar oud. het is Inmiddels 15 jaar geleden toen hij naar Nederland was gekomen.
Rami heeft financiële bedrijfsadministratie gestudeerd en heeft een aantal jaar ervaring opgedaan bij zowel grote als kleine accountants-/administratiekantoren. Hij is in zijn geboorteland ondernemer geweest. De uitdagingen van het ondernemerschap hebben hem weer ertoe gezet om weer ondernemer te worden.

Rami woont samen met zijn vrouw en twee jonge dochters in Nieuw-Vennep. Om fit te blijven doet hij aan crossfit. Naast Nederlands heeft Rami ook Arabisch als taalachtergrond.
Het geeft hem veel voldoening om ondernemers te helpen bij hun financiële zaken.

Marcel

 

Specialist in administratie voor de creatieve ondernemer

Een advies is pas goed als het past bij jou en jouw bedrijf. Daarom willen wij je eerst leren kennen. Welke ambities en plannen heb jij? En doordat wij specialist zijn in de administratie voor de creatieve ondernemer, weten we hoe het eraan toegaat en waar we op moeten letten. Zo brengen en houden wij jouw financiële huishouding op orde en geven je een goed en passend advies. En kun jij doen wat jij zo graag doet. Want dat was de bedoeling toch?

Voor advies en hulp bij jouw financiële  administratie

Wil jij hulp bij het opzetten van jouw financiële administratie? De gehele boekhouding uitbesteden? Of gewoon goed advies hoe je een groot deel zelf kunt doen? Als jij iemand wilt die signaleert als het niet in orde is, aangeeft hoe je kosten bespaart of het beter regelt en die snapt hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en je adviseert hoe je nu verder moet, dan is het tijd om kennis te maken met de CijferCombinatie.

Ik ben ook benieuwd naar wie jij bent en wat jij doet.

Zullen we kennismaken?

Ons team
De boekhouder voor wie slim wil ondernemen
Of bel: 020–770 1259