van Aemstel Produkties

Profiteer van de diverse zomerkorting tot wel 25%! Nieuw: sterrenspeurtocht Volendam.
Holleeder gearresteerd! Bekijk zijn geboortehuis en bezoek zijn stamkroeg tijdens onze rondleidingen door de altijd sfeervolle Jordaan!
Holleeder gearessteerd! Bekijk zijn geboortehuis en stamkroeg tijdens ons dagprogramma in de Jordaan. Dan een biertje in het Baantjercafe!
Actueel! Nieuwe rondleiding 'Drama's op de Dam', wist Alexander dat al? Bekijk het filmpje wat Pownews hierover maakte, zie Rondleidingen.
Boek nu alvast je lente-uitje! Dan heb je de beste gidsen en mooiste locaties van Amsterdam. Nieuw: de James Bond Quiz in een schimmig cafe.
Op 19/12 kunnen daklozen in ons Baantjermuseumcafé zelf pannenkoeken bakken en karaoken! Zegt het voort! 1400 uur aan de Warmoesstraat 66.
Bekijk onze nieuwste video bij Liquidatietour (Rondleidingen). Filemon Wesseling (BNN) en boef Steve Brown hadden veel lol met gids Raoul!
Kijk zondag as om 2215 uur naar Brandpunt (KRO) voor een verslag van onze Holleeder Tour door de Jordaan met oa geboortehuis en stamkroeg!
Kijk vrijdag as naar tv programma Brandpunt met een verslag van onze Liquidatietour! Oa met geboortehuis en stamkroeg Holleeder.
Kijk dinsdag 9/10 naar 'Week van Filemon' (BNN): een bijzondere Liquidatietour door Amsterdam-Zuid met een openhartige Steve Brown....
Morgen liquidatietour met Steve Brown. Wordt gefilmd door BNN (Week van Filemon). We gaan de plek bekijken in Zuid waar Steve beschoten werd
Je kunt weer kiezen uit originele winteruitjes! Ga op stap met dakloze Rene, neem een kerstcd op of boek de hilarische kerstkaraoke...
Mooi verslag van onze Jordaanwandeling in meerdere krantenbijlage's dit weekend, bekijk het artikel over het bezoek aan het huisje van Nico!
Een mooi moment: onze nieuwe site is online! Hard aan gewerkt, maar alle originele bedrijfsuitjes, video's en foto's staan erop....
Quote van Raoul Serrée van amsterdamexcursies.nl in het ED bit.ly/yNKXsN
nog een paar weken en dan is onze vernieuwde website klaar met meer dan 40 filmpjes! Niet voor niets zijn wij het bekendste uitjesbureau..
vandaag op p. 3 Telegraaf: reunie #Heinekenontvoering in ons Baantjermuseum! Startpunt van criminele #groepsuitjes.
Rene zit 30 dagen vast vanwege openstaande boete's. Heeft zich gisteren vrijwillig op bureau gemeld.
al 50 oud-rechercheurs die naar de reunie van de #Heinekenontvoering komen! 3/11 in ons Appie Baantjermuseum.