Wat creatieve ondernemers en boekhouders gemeen hebben

Dat wij bij CijferCombinatie gek zijn op creatieve ondernemers en freelancers is geen geheim. Als boekhouder gespecialiseerd in de creatieve sector halen wij energie uit de omgang met creatieve ondernemers, van freelancer tot mkb’er. Wist je dat creatieve ondernemers en boekhouders verrassend veel gemeen hebben? Lees verder!

1. Boekhouders en freelancers: zo flexibel als Barbapapa

Freelancers en boekhouders moeten allebei flexibel zijn in hun werk. Bij freelancers kan er onverwachts een klus binnenkomen – die je natúúrlijk aanneemt, want hey er moet brood op de plank komen. Wij als boekhouders krijgen vaak last-minute aanvragen wanneer mensen laat zijn met hun btw-aangifte of inkomstenbelasting. Ook moeten we soms lang graven in bonnetjes, facturen et cetera.

2. Boekhouders en creatieve ondernemers: geen vaste werkplek

Creatieve ondernemers en freelancers hebben vaak geen vaste werkplek. Zeker in Amsterdam kun je als creatieve ondernemer overal werken: van koffietent tot flexplek tot stadspark en ga zo maar door. Ook boekhouders kunnen hun werk vrijwel overal doen. Zo zitten wij de ene dag de boekhouding te bespreken bij een klant, de andere dag te brainstormen in een koffietent en een volgende dag gewoon weer cijfers door te nemen op kantoor. Met onze online administratiesoftware kunnen zowel creatieve ondernemers als boekhouders overal inloggen en boekhouden. Wel zo handig!

3. Boekhouders en freelancers: creatieve geesten

Boekhouders creatief? Dat zouden veel mensen niet zeggen, maar wij durven onszelf gerust creatief te noemen. Naast dat we natuurlijk creatief zijn met cijfers, zijn we vooral creatief in het bedenken van oplossingen voor jou als ondernemer. Zo gaan we voor jou op zoek naar aftrekposten waar jij recht op hebt, de beste trucs en de juiste regelgeving om voor jou het allermeeste uit je boekhouding te halen. En juist die creativiteit zie jij terug in je portemonnee.

Boekhouder voor de creatieve sector in Amsterdam

Eerder schreven we al waarom creatieve ondernemers zo leuk zijn. Veel boekhouders zijn het daar niet mee eens en dat is maar goed ook. Wij hebben ons gespecialiseerd als hét boekhoudkantoor voor creatieve ondernemers in Amsterdam. Natuurlijk zijn creatieve ondernemers uit het hele land welkom op ons kantoor in Amsterdam Noord. Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een goede kop koffie en hulp bij je administratie.